Maatwerk Financieel Advies

Hypotheken 

Overweegt u een huis te kopen of u wilt verhuizen? 
In beide gevallen bent u gebaat bij een onafhankelijk hypotheekadvies. Er zijn veel mogelijkheden, hypotheekvormen en ook de regelgeving verandert continu. Als onafhankelijke tussenpersoon heb ik geen enkele contractuele verplichting om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde banken of hypotheekverstrekkers. Snel schakelen is bij een hypotheek weleens nodig; het werkt dan fijn dat u zich kunt wenden tot één contactpersoon die volledig op de hoogte is van uw situatie. 

Voor een objectief én scherp hypotheekadvies, kunt u vrijblijvend contact opnemen om een afspraak te maken. Samen nemen we uw wensen door en bepalen de gewenste aanpak. 

In het dienstverleningdocument staan de werkwijze en vergoedingen precies omschreven, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. 

Hypotheekadvies? 
Loopt uw rentevaste periode af? Is de hypotheekrente lager dan toen u uw hypotheek heeft afgesloten of vervalt de rentekorting bij uw huidige geldverstrekker? Dan is het verstandig om eens te kijken of het voordelig is om uw hypotheek over te sluiten. 

Ook als u overweegt (een deel van) uw hypotheek af te lossen, kunt u gerust eens contact opnemen om advies te krijgen. 

Top