Maatwerk Financieel Advies

Verzekeringen

Particuliere verzekeringen
Waarvoor bent u eigenlijk verzekerd? Past uw verzekering nog steeds bij uw situatie? Betaalt u niet te veel? Zoekt u misschien een persoonlijk aanspreekpunt in geval van schade die ervoor zorgt dat alles goed wordt ingediend en uw schade snel wordt vergoed? 

Als tussenpersoon adviseer ik u graag op het gebied van:

  • Wonen: inboedelverzekering, opstalverzekering, glasverzekering, kostbaarhedenverzekering;
  • Recht: aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering, verkeersrechtsbijstandverzekering;
  • Vervoer: autoverzekering, oldtimerverzekering, motorverzekering, bromfietsverzekering, (elektrische) fietsverzekering;
  • Recreatie: reisverzekering, annuleringsverzekering, caravanverzekering, pleziervaartuigenverzekering; 
  • Gezondheid & leven: zorgverzekering, ongevallenverzekering, uitvaartverzekering, overlijdensrisicoverzekering;
  • Inkomen: arbeidsongeschiktheidsverzekering. 

Mijn klanten kiezen voor verzekeringsadvies om de zekerheid en helderheid te krijgen over hun situatie. Daarnaast vinden zij het fijn dat als er schade is, dit goed en snel wordt afgehandeld. Bijkomstig voordeel is ook dat er maandelijks vaak geld bespaard wordt dankzij een goed én scherp verzekeringsadvies. Neem vrijblijvend contact op om uw situatie eens te bespreken. 

Zakelijke verzekeringen 
Welke risico's loop je eigenlijk als ondernemer? Zijn de lopende verzekeringen nog up-to-date? Of misschien betaalt u juist wel te veel en kunt u flink besparen op uw verzekeringskosten.. En wat in geval van schade? Dat moet toch goed en het liefst zo snel mogelijk geregeld zijn?

U wilt waarschijnlijk net als veel andere ondernemers niet bezig zijn met deze vragen, maar ze blijven door uw hoofd spoken op het moment dat het niet geregeld is.

Als tussenpersoon geef ik verzekeringsadvies aan ondernemers op de volgende gebieden:

  • Bedrijfspand(en): gebouwenverzekering, goederen- en inventarisverzekering, glasverzekering; 
  • Vervoer & transport: eigen vervoersverzekering, goederentransportverzekering, motorrijtuigenverzekering, vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering, wagenparkverzekering; 
  • Vermogensbescherming: aansprakelijkheidsverzekering bedrijven, rechtsbijstandverzekering bedrijven, bedrijfsschade verzekering, beroepsaansprakelijkheidsverzekering, zakenreisverzekering;
  • Gezondheid & leven: arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Het hangt helemaal van uw onderneming af of en welke verzekeringen verstandig zijn om te overwegen en af te sluiten. Neem eens vrijblijvend contact op om uw situatie te bespreken. Inzicht in uw situatie zorgt voor overzicht en zekerheid. 

Top